Dacă doriţi să vă petreceţi vacanţa de iarnă împreună cu copiii voştri la munte, atunci cu siguranţă trebuie să vă gândiţi din timp la piesele esenţiale care nu trebuie să lipsească din garderobă: costumele de ski.

Atunci când le facem bagajul celor mici, aruncăm în el ce este mai călduros, dar trebuie să acordăm puţină atenţie şi detaliilor, mai ales în cazul în care dorim să ţinem cont şi de criteriul estetic, nu doar de cel al confortului.

COSTUM SKI ALB
COSTUM SKI ROŞU

Costumele de ski de la Moncler şi Il Gufo reprezintă piese vestimentare versatile, cu ajutorul cărora se pot crea ţinute de iarnă stylish. Totodată sunt impermeabile, foarte uşoare şi extreme de călduroase.

Acestea oferă căldură şi confort luxuriant, fiind cu umplutură de puf de cea mai înaltă calitate. În unele cazuri, gluga şi blana sunt detaşabile, aducând un aer chic, iar toată construcţia acestuia creează o barieră contra temperaturilor scăzute. Exact ce ne dorim de la un costum de ski, iarna!

COSTUM DE SKI NEW JEROME
COSTUM DE SKI NEW MAUGER BLEU

Achiziţia costumelor de ski de la Il Gufo reprezintă o investiţie inteligentă, deoarece croiala acestui costum permite sa fie purtat două ierni la rând. Mânecile și salopeta putând fi îndoite, fără a-l incomoda pe copil. Salopetele costumelor de ski de la Il Gufo au bretele reglabile pentru umeri şi benzi elastice la gleznă.

COSTUM SKI BLEUMARIN
COSTUM SKI GENTIAN

Datorită calităţii pufului cu care sunt umplute costumele de ski de la Moncler şi Il Gufo aceste piese vestimentare sunt alegerea ideală pentru activităţile în zăpadă.  Procentajul ridicat de 90% de puf garantează o cantitate mare de umplere –  cu cât este mai mare puterea de umplere, cu atât performanţa în ceea ce priveşte uşurinţa, capacitatea termică şi proprietăţile izolante este îmbunătăţită semnificativ.