Pentru micile fashioniste, colecţia Primăvară-Vară 2018 de la Dolce & Gabbana aduce piese vestimentare irezistibile şi de impact. Designerii Stefano Gabbana şi Domenico Dolce ne oferă un adevărat spectacol vizual în care arta sugestiei joacă un rol important.

Imprimeurile minuscule şi romantice intră într-un con de umbră în acest sezon, locul lor fiind luat de varianta florală bold şi de print-urile Maiolica în ipostaze grafice. Exploziile de culori vibrante şi combinaţiile efervescente au pus stăpânire pe rochiile din brocart şi bumbac, pe fustele din poplin, pe t-shirt-urile şi şorturile cu volane.

t-shirt-maiolica
rochie-maiolica

Este de-a dreptul imposibil să rezişti celor mai noi propuneri de la Dolce & Gabbana, fiind cucerit de  notele fresh şi extrem de actuale, de croielile simple şi relaxate, de imprimeurile cu leoparzi regali – accente „periculos” de interesante.

rochie majolica leopard (1)

Colecţia Primăvară-Vară 2018 reprezintă o juxtapunere între sensibilitatea ultra girly oferită de design-urile simple, dar elegante şi notele sălbatice inspirate din natură. Piesele vestimentare de la Dolce & Gabbana vor fi întotdeauna cele mai la îndemână piese atunci când doriţi să faceţi o declaraţie de stil.

Cumpără acum de pe

www.ilincaboutique.com