Dolce & Gabbana este un brand luxuriant, autentic şi neconvenţional care creează haine pentru copii, femei şi bărbaţi. Se remarcă prin stilul care se metamorfozează în diferite forme de eleganţă, bazându-se puternic pe conţinut şi creativitate.

Brandul remarcabil şi-a făcut simţită prezenţa la toate show-urile fashion ale sezonului, iar fiecare articol vestimentar din colecţiile sale a fost aşteptat cu nerăbdare, datorită inventivităţii de care au dat dovadă de la început. Întotdeauna, designerii Domenico Dolce şi Stefano Gabbana au depăşit aşteptările tuturor, reuşind să combine stilul elegant şi provocator cu confortul.

palton negru cu trandafiri dolce and gabbana
jachetă neagră din lână dolce and gabbana

Identitatea puternică a brandului Dolce & Gabbana a evoluat de-a lungul anilor. Un stil remarcabil, care, sezon după sezon, combină puternica inovaţie cu aroma mediteraneană a originilor şi a cărui esenţă constă în caracteristicile contrastante.

Dolce & Gabbana sunt artizani pe câmpul hainelor de lux, combinând materiale rafinate cu modele minunate şi detalii complicate.

artizani dolce and gabbana
artizani 2 dolce and gabbana

Filosofia brandului Dolce & Gabbana este simplă: moda este despre personalitatea şi caracterul fiecăruia dintre noi.

Creaţiile Dolce & Gabbana sunt declaraţii de stil. Atunci când design-ul nu este ţipăţor, calitatea materialului este cea care este remarcată, oferind o gamă unică de haine formale şi casual.

rochie roşie jaquard dolce and gabbana
fustă jaquard roşie
geantă roşie dolce and gabbana

Brandul de lux super stylish este brandul favorit în rândul celebrităţilor de la Hollywood şi şi-a menţinut cele mai înalte standarde de calitate, livrând un mix perfect între hainele clasice şi cele contemporane clienţilor. Nu doar hainele sunt de cea mai bună calitate, ci şi accesoriile precum: pantofii, parfumurile, ochelarii de soare, genţile, etc.

Toate detaliile articolelor vestimentare şi ale accesoriilor sunt create manual.

POŞETĂ AMORE E FANTASIA dolce and gabbana

Designerii fac brainstorming, mai ales înainte de lansarea unei colecţii, şi de asemenea acordă o atenţie extraordinară nevoilor în schimbare ale clienţilor. Acesta este motivul pentru care, brandul este o revoluţie în industria modei. Această marcă a depăşit toate nivelele de excelenţă şi nu se teme niciodată să aducă elemente elaborate, unice, dar în linie cu tendinţele. De fapt, datorită experienţei, designerii reuşesc să stabilească tendinţe şi să îi facă pe oameni să le urmeze ca pe nişte religii.

PERFECT PENTRU OCAZIILE SPECIALE

CUMPĂRĂ ACUM!