Freedomday este un rezultat autentic al unei poveşti infinite, care derivă din minunile naturii şi din fragmentele vieţii ce dezvăluie spiritul libertăţii şi al aventurii.

Fiecare colecţie a brandului Freedomday acţionează ca un album de fotografii, plin de experienţe, călătorii şi pasiune pentru frumuseţea lumii.

freedomday geacă
geaca baieti freedomday

Reprezentând perfect stilul italian, produsele Freedomday sunt create din materiale de cea mai înaltă calitate. Brandul de lux oferă o gamă largă de articole vestimentare potrivite pentru activităţile în aer liber care pun accentul pe libertatea de mişcare.

freedomday peisaj

Produsele Freedomday au istorie. Primele geci parka au fost create de inuiţi din piele de focă sau piele de ren, fiind folosite în principal pentru vânătoare. De atunci, gecile parka au evoluat extraordinar, existând nenumărate tipuri şi având multiple roluri de protecţie.

parka freedomday

Numele FREEDOMDAY reprezintă ADN-ul autentic al mărcii, dorința neîncetată de a călători și a descoperi noi locuri. În colecția de toamnă / iarnă 2017-2018, Freedomday oferă o gamă largă de geci umplute cu puf pline de culoare, extrem de ușoare, impermeabile și confortabile.

PROTEJEAZĂ AVENTURIERUL DIN TINE!

CUMPĂRĂ ACUM!

geaca freedomday