Gecile Il Gufo – un must have al copiilor pe timp de iarnă. Atunci când vine iarna, fiecare părinte se gândeşte la un outfit confortabil şi călduros pentru copilul lui, dar care în acelaşi timp să fie trendy şi stylish. O geacă umplută cu puf de cea mai bună calitate, uşoară şi călduroasă este necesară în garderoba fiecărui copil.

Il Gufo vine cu o varietate de geci, paltoane, salopete şi costume de ski umplute cu puf de cea mai înaltă calitate pentru sezonul toamnă-iarnă 2017-2018. Sunt călduroase, confortabile şi ultra-uşoare, datorită penelor inovative inserate pentru un efect termal maxim.

salopeta puf blue sky
salopeta puf sand il gufo

Achiziţia unei geci Il Gufo reprezintă o investiţie inteligentă. Pe lângă faptul că este impermeabilă, este concepută astfel încât să poată fi purtată două ierni la rând, mânecile putând fi îndoite, fără a incomoda în niciun fel copilul care o poartă. Salopeta costumului de ski are bretele reglabile pentru umeri şi benzi elastice la gleznă pentru ultra scut împotriva temperaturilor scăzute.

Costum ski roz Il Gufo
Costum ski bleumarin Il Gufo

Sunt foarte călduroase datorită pufului de cea mai înaltă calitate, iar acest lucru le face şi foarte uşoare.

Gecile Il Gufo conţin cel puţin 90% puf şi doar 10% pene. Acest procentaj ridicat de puf garantează o cantitate mare de umplere – cu cât este mai mare puterea de umplere, cu atât performanţa în ceea ce priveşte uşurinţa, capacitatea termică şi proprietăţile izolante este îmbunătăţită semnificativ.

Copiii cu geci de la Il Gufo sunt protejaţi şi răsfăţaţi. Şi pregătiţi să înfrunte temperaturile reci şi să se joace în zăpadă.

Copilul tău este pregătit?

palton rosu puf il gufo
geaca puf gentian