Fie că schiezi, fie că îţi duci copilul la şcoală sau pur şi simplu te bucuri de o zi de iarnă, este important să te protejezi pe tine şi pe copilul tău de vremea rece. A avea o temperatură a corpului normală, nu este doar o chestiune de confort. Este o chestiune de siguranţă.

Indispensabile în condiţiile meteo tipice iernii, gecile de la Moncler reprezintă investiţiile cheie ale sezonului. Colecţia toamnă-iarnă 2017-2018 de la Moncler vine cu modele cu adevărat atractive şi care trebuie să facă parte din garderoba ta sau a copilului tău.

GEACĂ ROŞIE NEW ZIN BORDEAUX
GEACĂ ALICE BLEU

Toate produsele Moncler sunt concepute și fabricate sub supravegherea directă și atentă a Companiei. Calitatea pufului, nylon-ului şi celorlalte materiale, este esenţială pentru a garanta excelenţa produsului final.

Cu ce se diferenţiază Moncler faţă de celelalte branduri care creează geci de iarnă este calitatea pufului şi umplerea lor manuală. Calitatea tehnică a pufului Moncler este rezultatul unui proces bine structurat care asigură că doar cel mai bun şi alb puf de gâscă va fi folosit în umplerea gecilor. Produsele Moncler conţin cel puţin 90% puf şi doar 10% pene. Acest procentaj ridicat de puf garantează o cantitate mare de umplere –  cu cât este mai mare puterea de umplere, cu atât performanţa în ceea ce priveşte uşurinţa, capacitatea termică şi proprietăţile izolante este îmbunătăţită semnificativ.

costum ski moncler
geaca_triunghi_1_

Gecile de la Moncler reprezintă protecţia de cea mai înaltă calitate contra frigului şi precipitaţiilor. Forma şi croiala ajută foarte mult la mobilitatea şi libertatea de mişcare.

Versatile, te apără pe tine şi pe copilul tău de orice intemperie a iernii, oricând.

La sfârşitul zilei, nu ar trebui să laşi vremea rece să te oprească să te simţi confortabil şi bine în pielea ta fiind foarte important să te protejezi atunci când temperaturile sunt scăzute.

geacă harry moncler ilinca boutique