Încă de la înfiinţarea companiei în 1980, brandul cu haine pentru copii I Pinco Pallino a fost considerat ca fiind una dintre cele mai direcţionate mărci pentru îmbrăcămintea pentru copii, oferind modele furate din imaginaţia copiilor. Designerii şi fondatorii Imelde şi Stefano Cavalleri au creat vestimentaţii de impact, îndrăznind să fie diferiţi şi întotdeauna respectând individualitatea fiecărui copil.

I Pinco Pallino oferă un aer romantic şi inovator creaţiilor vestimentare de lux pentru copii. Filosofia iubirii şi a înţelegerii este evidentă în fiecare cusătură a rochiilor somptuoase. Brandul italian este recunoscut pentru atenţia pe care o oferă detaliilor, materialelor luxuriante şi croielilor sublime.

rochie couture i pinco pallino

Încă de la început, I Pinco Pallino a inspirat prin colecţiile sale cu gust contemporan. Articolele vestimentare de cea mai înaltă calitate şi glamour au făcut parte din viziunea brandului despre frumuseţea şi delicateţea copiilor. Materialele, precum şi detaliile de lux şi excelenţa designului sunt parte a identităţii şi a patrimoniului I Pinco Pallino. Este una dintre primele şi viabile mărci ce stăpânesc arta fashionului pentru copii.

rochie broderie organza i pinco pallino

În italiană, „Pinco Pallino” este un nume fantastic menit să reprezinte pe toată lumea și pe nimeni. Ca parte a unei viziuni globale despre frumusețe și îmbrăcăminte pentru copii, I Pinco Pallino caută să-i inspire pe micuţi ca niciodată să nu se oprească din visare.

Designul rochiilor este caracterizat de construcţiile şi detaliile bogate, cu structuri voluminoase şi broderii pe ţesături din brocart, organza şi piele cu efect metalic. Aspectul versatil şi contrastant al creaţiilor este potrivit pentru evenimentele speciale.

rochie catifea haute couture i pinco pallino
rochie shantung ilinca boutique
rochie fundă haute couture i pinco pallino

V-aţi îndrăgostit de rochiile de la brandul I Pinco Pallino?

Atunci vă invităm să descoperiţi ultimele tendinţe pe ilincaboutique.com