Datorită produselor Naturino Rainstep nici vântul, nici ploaia, nici zăpada nu îţi vor opri copilul din desfăşurarea activităţilor zilnice.

Brandul Naturino a fost înfiinţat în 1988 de Falc, o companie fondată în Civitanova Marche în 1974, care creează şi distribuie încălţăminte pentru copii, pentru bărbaţi şi pentru femei peste tot în lume.

naturino ilinca boutique

Linia tehnică inovatoare tipică stilului italian Naturino Rainstep oferă o gamă largă de pantofi, ghete şi cizme din piele sau materiale textile, căptuşite cu lână şi cu dimensiuni cuprinse între 21 şi 40.

NATURINO POZNURR BLEU/BIANCO
NATURINO VARNA FUXIA
NATURINO VARNA MELANZANA
NATURINO VARNA FIORI T.MORO

Această linie de încălţăminte are o membrană Natex care este alcătuită din poliuretan perforat, confecţionată dintr-un material high-tech impermeabil de înaltă calitate şi extrem de confortabil. Permite evacuarea umidităţii care se formează în pantofi, protejând în acelaşi timp picioarele de frig, ploaie şi zăpadă.

Tehnologia exclusivistă Natex folosită pentru crearea încălţămintei pentru copii Naturino Rainstep ajută la menţinerea picioarelor calde şi uscate indiferent de vreme.

natex naturino ilinca boutique

Încălţămintea Naturino Rainstep este cu adevărat completă şi ideală pentru orice utilizare şi vârstă. Pe lângă modelele de pantofi create special pentru activităţile în zăpadă sau ploaie, gama include şi modele sportive ideale pentru mersul în oraş, în culorile cele mai elegante ale sezonului.

NATURINO DIRAN BLACK
NATURINO LEEWARD BLEU-OCRA
NATURINO JANNU BLACK

Datorită inovaţiei şi design-ului, în doar câţiva ani Naturino a devenit punctul de referinţă al încălţămintei pentru copii. Produse de înaltă calitate, la modă, în care inovaţiile stilistice şi tehnice sunt rezultatul colaborării neîncetate cu pediatrii şi al dialogului direct cu mamele.

NATURINO LOIRA FUR ACCIAIO
NATURINO AVILA FUR NERO

Naturino Rainstep este o linie de încălţăminte modernă creată special pentru copilul tău!

Încălţămintea Naturino Rainstep este disponibilă în magazinul nostru online ILINCA BOUTIQUE

NATURINO VAIL VERDONE