Creativitatea nu are nici sfârşit, nici început, fiind vorba de studiu şi cercetare neîncetate. Imelde Bronzeri a decis să-şi pună creativitatea şi experienţa la bătaie în lumea modei pentru copii, creând colecţii extraordinare. Aceste două caracteristici reprezintă nucleul creaţiilor MiMiSol.

Inspiraţia proiectului este muzica. „MiMiSol” reprezintă primele trei note muzicale ale sonatei 49-4 a lui Brahms, un cântec de leagăn care a liniştit visele copiilor din întreaga lume. Trei note magice care s-au transformat într-o cascadă cu haine ce acompaniază copiii în timpul celor mai frumoase momente, făcând fiecare experienţă memorabilă.

Inovatorul defineşte stilul fenomenal al lui Imelde Bronzieri, care a lansat MiMiSol în 2011 pentru a adăuga un plus de eleganţă şi opulenţă în garderoba fiecărui copil fashionist. Colecţia MiMiSol include linii pentru copii şi adolescenţi, cu idei fashion fantastice, întotdeauna pline culoare, satisfăcând contemporanul cu finisaje moderne şi jucăuşe.

rochie rosie mimisol
rochie rosie mimisol model
rochie trandafiri produs mimisol
rochie trandafiri mimisol

Brandul MiMiSol este specializat în crearea unor piese vestimentare făcute din cele mai fine materiale – mătase şi bumbac – adesea cu broderii personalizate şi abordând diverse teme – toate cu un farmec vintage şi semnături unice, contemporane, clasice.

Detaliile şi finisajele MiMiSol se află în propria ligă având un aspect inconfundabil şi modern. Designul este infuzat cu printuri şi culori proaspete care amintesc de picturile impresioniştilor. Întreaga colecţie este produsă în Italia şi este în mare parte finisată manual. Aceasta nu numai că reprezintă o modă inovatoare şi remarcabilă pentru copii, ci este şi o lucrare de artă unică, acordându-se o atenţie extraordinară detaliilor.

Designul creaţiilor decorate cu tulle sau catifea, cu dantelă sau volănaşe pot convinge orice fetiţă că poate fi o prinţesă oricând îşi doreşte.  Cămăşile din materiale de cea mai înaltă calitate pentru băieţi, aparţin de asemenea brandului MiMiSol şi deţin componente artistice ce devin centrul atenţiei.

rochie jeans mimisol
sarafan gri mimisol produs
rochie jeans model

Descoperiți colecţia pentru copii de la Mimisol online pe ilincaboutique.com

Vrei ca micuţii tăi să fie îmbrăcați stylish, dar totodată să le oferi confort și libertate de mişcare? Atunci alegeţi creaţiile de la Mimisol pentru copii, deoarece este un amestec modern de creativitate. Veți găsi o gamă largă de haine din cea mai recentă colecție de îmbrăcăminte pentru copii Mimisol pe ilincaboutique.com.

sarafan gri mimisol