Creativitatea designerului Imelde Bronzieri nu este niciodată în vacanţă. Iar acest lucru poate fi confirmat cu uşurinţă de piesele vestimentare din colecţia Primăvară-Vară 2018 de la MiMiSol.

Colecția este un tribut adus naturii și lumii fantastice a copiilor, fiind imposibil să nu visaţi cu ochii deschişi. Deoarece laitmotivul colecţiei sunt florile, opulenţa pieselor cu aplicaţii şi broderiile florale oferă un plus de sofisticare oricărei apariţii – o adevărată grădină a deliciilor.

rochie-verde-multicolora
ROCHIE ROZ SATIN

Uneori  este nevoie de o singură idee pentru a oferi unui look simplu statutul de vedeta a sezonului, de aceea aplicaţiile cu lalele 3D par rupte din natură, transportându-ne direct într-o lume fantastică şi fabuloasă.

Nuanţele delicate se potrivesc perfect cu design-urile super girly şi elegante, evocând un romantism şi un aer specific primăverii. Sofisticate, dar în acelaşi timp practice, rochiile din poplin, satin, bumbac, cu volane, fără mâneci, cu dantelă sau broderie reprezintă unele dintre cele mai stylish opţiuni pentru zi.

rochie-poplin-cu-broderie
rochie-alba-satin

Avem design-uri simple şi complexe –  ideale atât pentru desfăşurarea activităţilor zilnice, cât şi pentru ocaziile speciale. Rochiile sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, extrem de confortabile, din bumbac fin, dantelă, neopren, poplin, satin şi tul.

Indiferent de tendinţe, creaţiile de la MiMiSol vor reprezenta întotdeauna o sursă inepuizabilă de inspiraţie.

Cumpără online de pe

www.ilincaboutique.com