Noua colecţie de Primăvară-Vară 2018 de la Il Gufo vorbeşte despre mirajul deşertului, acolo unde natura şi locuitorii acestuia reprezintă inspiraţia pentru culori, ţesături și printuri.

În acest sezon Il Gufo propune croieli și forme simpleînsa detaliile sunt tridimensionale, recreând imagini ale naturii înflorite de-a lungul deşertului. Așa cum ploaia din deșert reușește să aduca natura la viaţă într-o clipă, la fel reuşeşte şi această colecţie să bucure atât copiii, cât şi părinţii acestora prin frumuseţea modelelor florale cu aplicații și țesături imprimate.

Il gufo ilinca boutique
il gufo ilinca boutique rochie cu print multicolor

Tululdenimul şi dantela fac ca îmbrăcămintea pentru fetiţe să fie confortabilăpotrivită pentru explorare şi momente spontane. Printre piesele cheie ale sezonului pentru fetițe se regăsesc rochiile cu imprimeuri multicolore puternice, dungi sau cactuşi, folosind materiale rafinate și tehnici prețioase.

rochie fara maneci cu cactusi ilinca boutique
rochie cu tulle ilinca boutique
rochie cu palmier ilinca boutique

Pentru băieţi, culorile vii şi tari combinate cu dungi pastelate, aduc un aer de eleganţă tradiţională. Iar tricourile și bluzele cu detalii în formă de  palmier și polo-urile albe clasice creează un aspect atemporal.

T-SHIRT GALBEN CU PRINT ŞI APLICAŢII
BERMUDE CU DUNGI
TRICOU ALB CU PALMIERI

Rochiile și seturile pentru nou-născuţi, cu insecte și cactuși înfloriți, sunt drăgălaşe, amuzante, dar extrem de speciale.

SET TOP ŞI ŞORT
ROCHIE CU CACTUŞI
SET T-SHIRT ŞI BERMUDE

Culorile oferite sunt o călătorie adevărată în deşert, drumul dintre cer și dunele de nisip, care duc către descoperirea unei oaze luxuriante. Albastrul cerului şi denimul sunt completate de nuanțe albe cu atingeri aurii. Bleul electric se împleteşte armonios cu cele mai profunde nuanţe de verde şi galben, în timp ce turcoazul este combinat cu portocaliu şi fucsia, asemeni cacturşilor înfloriţi.

il gufo ilinca boutique

OFERĂ-I COPILULUI TĂU ŢINUTE STYLISH ŞI EXTREM DE COLORATE DE LA IL GUFO , ÎN EXCLUSIVITATE ÎN ROMÂNIA LA MAGAZINUL ILINCA DIN BĂNEASA SHOPPING CITY ŞI PE WWW.ILINCABOUTIQUE.COM

 

Instagram: @ilincaboutique

Facebook: Magazinul Ilinca