Colecţia Primăvară – Vară 2018 de la Naturino aduce în prim plan pantofi, sandale şi sneakerşi cu accente şi reflexii metalice, explozive. Un caleidoscop de culori!

Culorile vibrante în combinaţii neaşteptate şi efervescente oferă un adevărat spectacol vizual. Chiar dacă mai este puţin timp până vine vara suntem gata să explorăm şi să experimentăm lucruri noi, fie că vorbim de escapade la mare sau la munte. Pantofii de la Naturino se potrivesc în ambele contexte, dar nu numai, completând ideal orice ţinută.

Energia pe care o emană culorile jucăuşe şi armoniile contrastante pe care le creează fac parte din arsenalul sezonului conceput de Naturino. Strălucirea culorilor vii vor lumina serile petrecute pe plajă sau momentele petrecute cu prietenii la munte. Nuanţele puternice şi luminoase declanşează dorinţa de explorare şi spiritul aventurier a oricărui copil.

Chiar dacă alegi sandalele sau dacă preferi sneakerşii, toată încălţămintea de la Naturino este moale şi uşoară, creând senzaţia de confort – care este extrem de importantă pe timpul verii. Tehnologia de ultimă generaţie folosită pentru a crea încălţăminte pentru copii, împreună cu materialele de cea mai înaltă calitate, permit picioarelor să respire chiar şi în cele mai călduroase zile de vară.

 

În această vară vei descoperi un caleidoscop de culori! Culori vibrante, materiale care păstrează picioarele celor mici fresh şi designul care pot fi uşor de combinat cu ţinute casual sau elegante.

 

Pregătiţi-vă pentru vară şi cumpăraţi online de pe www.ilincaboutique.com sau din Magazinul Naturino din Băneasa Shopping City.