Pentru activităţile zilnice sau momentele în care te distrezi cu prietenii, sneakerşii din colecţia de Primăvară-Vară 2018 de la Naturino sunt alegerea perfectă. Cu un design versatil  şi culori electrizante pot fi combinaţi cu orice ţinută pentru a obţine un look cu personalitate.

Flexibilitatea tălpii, confortul şi calitatea superioară a materialelor sunt doar câteva dintre caracteristicile de bază ale sneakerşilor de la Naturino. Reprezentând simbolul principal în streetwear şi elementul de bază în acest sezon – sneakerşii pot fi mixaţi cu ţinute casual sau trendy.

https://www.ilincaboutique.com/naturino-5269-scratch-argento-jeans.html

Materialele uşoare de cea mai înaltă calitate, împreună cu tehnologia de ultimă generaţie folosită pentru a crea încălţăminte pentru copii, permit picioarelor să respire chiar şi în cele mai călduroase zile de vară. Iar pentru picioruşele mai leneşe, Naturino foloseşte închiderea Velcro.

Deoarece Naturino se gândeşte la sănătatea şi confortul copiilor, branţul sneakerşilor este creat dintr-o piele antibacterială, care poate fi cu uşurinţă spălată, asigurând maximul de igienă pentru picioarele micilor exploratori.

Pregătiţi-vă pentru vară şi cumpăraţi online de pe www.ilincaboutique.com sau din Magazinul Naturino din Băneasa Shopping City.